Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde sardientjes met mosterdsaus recept
Gegrilde sardientjes met mosterdsaus recept

Gegrilde sardientjes met mosterdsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Haal de koppen van de sardientjes en verwijder ingewanden en midden graat (dit gaat heel gemakkelijk). Spoel ze af onder koud stromend water en droog ze op keukenpapier.
Maak de knoflook schoon en pers deze.
Zet de grill op de hoogste stand.
Meng het paneermeel met de Parmezaanse kaas, knoflook, de fijngeknipte peterselie en de peper.
Doe dit mengsel in een diep bord.
Haal de sardientjes erdoorheen en leg ze op het grillrooster.

Grill ze kort aan beide kanten tot het korstje knapperig is.
Maak in de tussentijd de saus door de mosterd, mayonaise en zure room luchtig te mengen.
Serveer de sardientjes op warme borden en geef de saus er apart bij.
Lekker met een stukje stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde sardientjes met mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven