Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrillde witlof met sherrydressing recept
Gegrillde witlof met sherrydressing recept

Gegrillde witlof met sherrydressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill voorverwarmen op hoogste stand. Witlof wassen, met keukenpapier droogdeppen en in lengte in vieren snijden. Witlof dun bestrijken met olie en met snijkant naar beneden op bakplaat leggen.
Pistachenootjes pellen en grofhakken.
Witlof ca. 6 cm onder de grill schuiven en in ca. 3 minuten grillen tot de randjes donker beginnen te kleuren. Intussen sherry, azijn en rest van olie tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Op 4 borden elk 3 stukjes witlof leggen. Dressing erover sprenkelen. Garneren met pistachenootjes. Bieslook erboven fijnknippen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrillde witlof met sherrydressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven