Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarmerde eieren recept
Gemarmerde eieren recept

Gemarmerde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol de eieren over het aanrecht zodat de schaal allerlei barstjes gaat vertonen maar verwijder de schaal niet. Doe de eieren weer in een pan, voeg 1 liter water, de ketjap, de theeblaadjes en de zwarte peper toe en breng het weer aan de kook. Laat het nog 10 minuten zachtjes koken, giet de eieren af, laat ze afkoelen en pel ze. Halveer de eieren, schik ze op een schaal en garneer met een takje peterselie. Lekker als snack of als bijgerecht bij de rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarmerde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven