Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemengde paddestoelen voor Italiaans buffet recept
Gemengde paddestoelen voor Italiaans buffet recept

Gemengde paddestoelen voor Italiaans buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in vieren of in dikke plakken. Pel de uien en de knoflook. Snijd de uien in blokjes en de knoflook in dunne plakjes. Fruit ze glazig in 2 eetlepels olie. Laat de paddestoelen ca. 5 minuten meebakken. Was de peterselie, haal de blaadjes van de takjes en voeg ze aan de paddestoelen toe. Breng goed op smaak met zout en peper, Serveer de paddestoelen in een schaal en bedruppel ze met de rest van de olie. Laat afkoelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemengde paddestoelen voor italiaans buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven