Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde aubergine recept
Gestoofde aubergine recept

Gestoofde aubergine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aubergine in kleine stukjes snijden en de ui en knoflookteen fijn snipperen. Ui en knoflook in de wok met hete olijfolie doen, even roeren en dan direct de aubergine er bij. De tomaatjes in tweeŽn snijden en toevoegen. Zout toevoegen. Na een paar minuten roerbakken vervolgens een half glas water er bij gieten. Weer roeren, en dan de pan afdekken met een deksel of een koekenpan op zijn kop of met een bord. De aubergine ca. 15 minuten laten stoven op laag vuur, af en toe roeren en eventueel nog iets langer stoven (afhankelijk van hoe klein de stukjes waren en afhankelijk van de rijpheid van de aubergine). Wanneer het klaar is de grotere stukjes een beetje fijn 'prakken' en een scheut olijfolie toevoegen. Peper toevoegen en eventueel andere kruiden naar smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde aubergine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven