Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde banaan recept
Gestoofde banaan recept

Gestoofde banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het gezouten vlees enige uren in water laten staan. De kruiden schoonmaken en snijden. Het geweekte gezouten vlees met het water, de kruiden, de peper en de margarine opzetten en op een kleine vlam 1 uur laten koken. De banaan en de aardappel schoonmaken en in stukken snijden. De banaan, de aardappel en de kaneel toevoegen en 20 minuten op een kleine vlam laten koken. De bruine suiker naar smaak bij het gestoofde vlees strooien. Het gestoofde vlees bijkleuren met de roecoe (tomatenpasta). Het gestoofde vlees in een schaal opdienen.

Serveersuggesties

Heerlijk met polenta.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven