Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomde broccoli recept
Gestoomde broccoli recept

Gestoomde broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan krokant.
Laat ze op een bord afkoelen .
Snijd de broccoli in dunne plakken en stoom ze 4 minuten beetgaar boven kokend water. Breng op smaak met pijnbompitten, zout en peper en walnootolie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoomde broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven