Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde aardappel met crème recept
Gevulde aardappel met crème recept

Gevulde aardappel met crème


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappelen goed schoonboenen en op een rooster
leggen. In een hete oven plaatsen 140º C circa 35 min.
Uit de oven laten afkoelen tot ze handelbaar zijn, de
bovenkant moet er bijna afgesneden worden en daaruit
moet een strip van 1. 5 cm gesneden worden.
De aardappel uithollen met behulp van een grapefruitmesje
en pommes parisienne boor. De vulling apart in een schaal
doen.
De aardappelvulling in blokjes snijden en de fijn gesneden
bieslook en de crème fraîche toevoegen en het geheel
mengen, afmaken met peper en zout.
De aardappelen vullen met het mengsel, goed aandrukken,
afmaken met een strip aardappel.
Afbakken in een oven van 170º tot de bovenkant van de
vulling goudbruin is. Direct serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde aardappel met crème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven