Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde aardappelen met roomkaas recept
Gevulde aardappelen met roomkaas recept

Gevulde aardappelen met roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappelen en dep ze droog. Wikkel elke aardappel in een stuk alu-folie en leg ze op een bakblik. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bak de aardappelen in het midden van de oven in 90 minuten gaar. Roer de roomkaas en melk door elkaar. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in kleine blokjes. Pel de ui en snijd hem in kleine blokjes. Snijd de augurk in kleine blokjes. Voeg de ui, paprika en augurk toe aan de roomkaaas. Breng de creme op smaak met zout. Verwijder het alu-folie en snijd de aardappelen kruislings in en druk ze een beetje uit elkaar. Vul de aardappelen met het roomkaasmengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde aardappelen met roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven