Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde appels met bosbessen recept
Gevulde appels met bosbessen recept

Gevulde appels met bosbessen


Ingrediënten


Bereidingswijze


De appels wassen en flink uitboren. Snijd aan de onder- en bovenkant een kapje van de appels. Vet de aluminiumfolie licht in met boter. Plaats de appels hierop. Besprenkel de holte van de appel met calvados of cognac. Laat de bosbessen uitlekken en hak de hazelnoten. Meng de hazelnoten met de rozijnen en bosbessen. Voeg de kaneel hier aan toe. Vul de holte met de bosbes-notenvulling. Leg op elke appel een eetlepel bosbessenjam met daarop de rest van de bosbes-notenvulling en een klontje boter. Vouw de vier punten van de aluminiumfolie naar boven en draai de punten in elkaar tot het folie gesloten is. Verwarm de oven voor op 175 graden C. en bak de appels in 30 minuten gaar. Dien de appels in de folie op. Lekker bij wild of kip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde appels met bosbessen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven