Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde courgette met champignons en geraspte kaas recept
Gevulde courgette met champignons en geraspte kaas recept

Gevulde courgette met champignons en geraspte kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De courgette in kleine torentjes snijden van 3 cm hoogte. Met een boor een holletje eruit boren. De champignons zeer fijn hakken en het uitje snipperen. Bak dit in de boter op een laag vuur. De kruiden en de peper en zout op het laatst toevoegen. De courgette hiermee vullen, bestrooien met kaas en in de oven zetten 20 minuten op 150 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde courgette met champignons en geraspte kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven