Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde portobello met feta recept
Gevulde portobello met feta recept

Gevulde portobello met feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden C. Boen de limoen schoon en rasp 1/2 theelepel van de schil. Bestrijk de portobellos dun met olijfolie en bestrooi ze met zout. Prak de limoenrasp door de feta. Verdeel het fetamengsel over over de onderkant van de portobelloés en verwarm ze 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Bestrooi de portobello's met tuinkers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde portobello met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven