Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde trostomaatjes met geitenkaas recept
Gevulde trostomaatjes met geitenkaas recept

Gevulde trostomaatjes met geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel het sjalotje en teentjes knoflook en snijd ze fijn. Snijd de geitenkaas in 8 plakken. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Snijd de kapjes van de tomaatjes af en snijd de kapjes in kleine stukjes. Hol de tomaatjes uit. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit het sjalotje met de knoflook tot het licht begint te kleuren. Voeg de tomatenstukjes en het uitgeholde tomatensap toe en laat het 5 minuten zachtjes meekoken. Breng de saus op smaak met zout. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng de rijst met de knoflook en peterselie en breng het op smaak met zout. Schep de rijst in de tomaatjes en leg op elk tomaatje een plakje geitenkaas. Schep een beetje tomatensaus erover. Zet de tomaatjes in een ovenschaal en bak ze in het midden van de oven in 1 5 minuten bruin en tot de kaas gesmolten is. Serveer de tomaatjes met de rest van de tomatensaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde trostomaatjes met geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven