Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde witlof recept
Gevulde witlof recept

Gevulde witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak gehakt aan met kruiden, eigeel en paneermeel.
Snijd de gewassen witlof in de lengte door. Verdeel de gehakt in 4 porties en druk op 4 halve witlofdelen.
Leg de andere helft erbovenop en rol 2 plakjes spek er omheen.
Laat wat boter in de pan smelten en bak de lof aan alle kanten mooi bruin. Voeg een scheutje bouillon toe.
Laat gedurende 20 minuten garen.
Maak van bouillon eventueel een jus op je eigen manier.

Serveersuggesties

Tip: Je kunt er ook nog wat geraspte oude kaas of mozzarella over strooien en onder de grill gratineren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven