Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goelé arab (lamsvlees) recept
Goelé arab (lamsvlees) recept

Goelé arab (lamsvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Verwijder den en zaadlijsten uit de pepers en snijd deze in ringetjes.
Fruit de fijngesneden uien, knoflook, pepers en kruiden in de olie.
Voeg hieraan het in stukken gesneden vlees toe, terwijl u goed roert.
Los de santen op in 2 deciliter heet water en giet het vocht bij het vleesmengsel.
Voeg suiker en zout naar smaak toe.
Het gerecht heeft ongeveer 1 uur nodig om goed gaar te koken.
Het geheel zachtjes laten sudderen en regelmatig om scheppen.
Eventueel wat water toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goelé arab (lamsvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven