Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentenschotel met pinda's recept
Groentenschotel met pinda's recept

Groentenschotel met pinda's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de wortelen grof. Snijd de kool heel fijn. Verhit de olie in de wok en bak wortelen, kool en paprika gedurende 3 minuten. Voeg de tauge toe en bak nog 2 minuten door. Vermeng de chilisaus met de sojasaus en doe deze bij de groenten. Hak de pinda's grof en voeg ze toe aan het gerecht. Bak het geheel nog 1 minuut en dien meteen op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groentenschotel met pinda's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven