Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groententaart in bladerdeeg recept
Groententaart in bladerdeeg recept

Groententaart in bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C / gasovenstand 6. Vet een ondiepe ovenschaal licht met olie in. Bak de aubergine en courgette gaar en doe dan de ui, paprika's en knoflook in een pan. Dan over doen in de ovenschaal. Breng op smaak met zwarte peper en sprenkel wat olijfolie eroverheen. Rooster het in de voorverwarmde oven in ongeveer 10 minuten. Als de groenten gaar zijn, haal ze dan uit de oven. Verdeel de tomaatjes over de groenten en strooi de mozzarella blokjes eroverheen. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestrooid oppervlak tot 1 plak en bedek hiermee de groenten. Zet dit 20 minuten in de oven, of tot het bladerdeeg goudbruin is. Haal uit de oven, leg een opdienschaal over de ovenschaal en draai om, zodat het bladerdeeg onder ligt en de groenten er bovenop. Dien meteen op, nu de bladerdeeg nog knapperig is

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groententaart in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven