Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gulai Kambing (fijn gekruide geit) recept
Gulai Kambing (fijn gekruide geit) recept

Gulai Kambing (fijn gekruide geit)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het vlees schoon en snijd het in blokjes.
Laat de braadolie goed warm worden, gooi de boemboe erin en daarna kapulaga, Cengkeh, kaju manis, langkuas, sereh, salam blad en jeruk purut blad.
Doe er, zodra het lekker gaat ruiken, het vlees bij en roer alles stevig door.
Voeg dan de dunne kokosmelk toe en laat alles even doorkoken tot het vlees goed zacht en gaar is.
Voeg, als de kokosmelk droog is en het vlees nog niet zacht, wat water toe.
Voeg, als het vlees al zacht genoeg is, de dikke kokosmelk toe.
Houd het vuur klein en laat nog even door koken tot de kokosmelk wat olieachtig wordt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gulai kambing (fijn gekruide geit) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven