Allergie informatie: Hartige crumble met tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 groot blik gepelde tomaten op sap of 8 grote verse tomaten
- 1 bosje basilicum
- 125 gram parmezaan
- 125 gram halfgezouten boter
- 200 gram bloem
- 50 gram paneermeel
- 4 eetlepels olijfolie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Hartige crumble met tomaten
- Allergieen informatie