Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige pannenkoekjes recept
Hartige pannenkoekjes recept

Hartige pannenkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het beslag van de eieren en de bloem, voeg nu eerst de spinazie (ontdooid) en de in mini stukjes gesneden tomaatjes toe.
Iets peper naar smaak (of eventueel andere kruiden die je hierbij lekker vindt).
Voeg voorzichtig wat melk toe, zorg ervoor dat het beslag goed dik blijft: zeker zo dik als vla.
Verhit de olie in de koeken pan. Maak met een juslepel drie kleine hoopjes beslag in de pan.
Je kunt de pannenkoekjes keren als de bovenkant droog is. Dan nog even doorbakken.

Serveersuggesties

Ik leg de pannekoekjes die klaarzijn op een verwarmd bord (bv bord boven op een pannetje kokend water) of even in een ovenschaal in de oven op 100 graden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige pannenkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven