Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hummus bi tahina (kikkererwtenpuree) recept
Hummus bi tahina (kikkererwtenpuree) recept

Hummus bi tahina (kikkererwtenpuree)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de kikkererwten, de uitgeperste knoflook, zout, komijnpoeder, paprikapoeder, de tahina, een beetje citroensap en een scheutje olijfolie in een blender en pureer alles tot een glad papje ontstaat. Als het te dik is iets wat water toevoegen. Op een bord doen en een paar kikkererwten in het midden rangschikken. Beetje paprikapoeder voor de decoratie erover strooien en wat olijfolie en eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hummus bi tahina (kikkererwtenpuree) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven