Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Iga Babi Taugé (varkensribbetjes met taugé) recept
Iga Babi Taugé (varkensribbetjes met taugé) recept

Iga Babi Taugé (varkensribbetjes met taugé)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de ribbetjes zo in stukken, dat je aan 1 stuk twee ribben hebt.
Maak de uien schoon en snipper 1 ui grof en 1 ui zeer fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de djahé wortel en rasp deze fijn.
Wrijf de grove ui, en de rest van de ingrediënten voor de boemboe tot een homogene kruidenpasta.
Marineer het vlees in een grote schaal met de kruidenpasta en dek het geheel af met folie.
Laat het geheel 24 uur op een koele plaats staan maar niet in de koelkast.
Schep het geheel regelmatig goed door.
Bak het vlees dan knapperig bruin en leg ze op een schaal.
Fruit intussen de fijne ui aan tot de ui licht begint te kleuren. Bak met de uitgelekte taugé even licht aan de taugé moet wel knapperig blijven. Meng de gefruite ui en taugé goed met elkaar. Leg de taugé op de ribbetjes en serveer het geheel met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit iga babi taugé (varkensribbetjes met taugé) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven