Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan pedis (hete schelvis ) recept
Ikan pedis (hete schelvis ) recept

Ikan pedis (hete schelvis )


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Bouillon maken.
Citroen uit persen.
Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
Meet de kruiden af. het mag allemaal bij elkaar in een bakje.
Maak de vis en garnalen schoon.
Verhit de olie in een wok en fruit de uien.
Voeg de knoflookteentjes en de kruiden toe en bak dit even mee.
Schenk de bouillon erbij, schep de garnalen er doorheen en leg de moten vis erbij.
Laat de vis in 10 a 15 minuten gaar stoven.
Leg de moten vis op een schotel.
Maak de saus af met citroensap en zout naar smaak en giet dit over de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan pedis (hete schelvis ) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven