Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kacang pedis (pinda’s met kruidenjas) recept
Kacang pedis (pinda’s met kruidenjas) recept

Kacang pedis (pinda’s met kruidenjas)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de rawits schoon en snij deze in stukjes.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Wrijf in een vijzel de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een kruidenpasta.
Rooster de pinda’s in een droge koekenpan tot deze licht begint te kleuren en houd deze apart.
Sla de eieren los en voeg dit bij de boemboe en pinda's.
Schep het geheel om tot er een homogene massa ontstaat.
Voeg 4 extra eetlepels bloem toe.
Schep het geheel goed oor elkaar tot een gladde massa.
Strooi de overgebleven bloem op een bakplaat.
Schep de pinda's terug bij de bloem tot alle pinda's bedekt zijn met bloem.
Bak de pinda's in hete olie in een wok ca. 25 min. op een klein vuur tot gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kacang pedis (pinda’s met kruidenjas) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven