Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaledo (groentesoep) recept
Kaledo (groentesoep) recept

Kaledo (groentesoep)


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snijd deze fijn.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Kook vervolgens de mergpijp in ruim water voor 90 minuten.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de pepers en snijd deze doormidden
Snijd de cassave in stukken, pel de bananen en de tamarindepeulen en haal de mais van de kolven.
Doe de mais en de cassave bij de mergpijp en kook dit 30 minuten.
Voeg dan alle overige ingrediŽnten toe en laat dit nog 15 minuten zachtjes stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaledo (groentesoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven