Allergie informatie: Kare Djagoeng dan Ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik bamboespruiten, in plakjes
- 3 stuks gare kipfilet, in stukjes
- 1 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 deciliter santen
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 eetlepel ketoembar
- 2 theelepels djinten
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1 theelepel koenjit
- 1 stuks kruidnagel
- snufje kardemom
- zout naar believen
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kare djagoeng dan ajam
- Allergieen informatie