Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip) recept
Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip) recept

Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf of maal de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Snijd de kip aan de borstkant over de lengte doormidden.
Verwarm een wok en meng daarin de kokosmelk met de boemboe, zout naar smaak en de salamblaadjes.
Als de kokosmelk kookt, voeg dan de kip toe. Zet het vuur uit en laat het vlees 1 uur marineren.
De kip laten uitlekken en dan gaar en bruin roosteren op een houtkoolvuurtje.
Bestrijk de kip regelmatig met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam bekakap (geroosterde gekruide kip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven