Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Knoflook komkommersalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de komkommers (of je kunt ze schillen als je niet van de schil houdt. Snijd ze doormidden over de lengte, schraap de zaden eruit met een lepel en schaaf in heel dunne plakjes.
Mix de mayonaise met alle andere ingredienten in een afsluitbare plastic container en schep de komkommer er door tot alles goed vermengd is. Sluit af en laat ongeveer 1 kwartier tot 30 minuten in de ijskast intrekken.

Serveersuggesties

Je kunt de hoeveelheid van de ingredienten naar eigen smaak veranderen. Ikzelf doe het meer op gevoel dan dat ik alles precies af meet. Ook weet ik niet zeker of twee komkommers genoeg zal zijn voor 4 personen want ik heb twee zonen en een echtgenoot en kom meestal te kort.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knoflook komkommersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven