Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kofta met aardappel recept
Kofta met aardappel recept

Kofta met aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


In pan boter smelten, ui glazig fruiten en knoflook even mee bakken. Hierdoor de gehakt, zout, peper, komijn, ketoembar en kaneel roeren en koken tot het gaar is. Als laatste de tomaat erdoor en nog heel even laten doorkoken. Aardappelen met appelboor uithollen en bijna gaar koken. De aardappelrasp met een beetje boter op de bodem van een ingevette ovenschaal doen. De aardappelen vullen met de gekookte kofta en op de aardappelrasp leggen. Hierover wat tomatenketchup spuiten en de opgeloste bouillon erop schenken. In de oven ca 180 graden C, ongeveer 45 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kofta met aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven