Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kroketten van aardappelen recept
Kroketten van aardappelen recept

Kroketten van aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar, stamp ze tot puree, laat ze iets afkoelen en voeg dan de eidooiers toe. Roer ze er goed door. Voeg zout, peper en nootmuskaat toe. Spuit met een spuitzak met een grote spuit, lange slierten aardappelpuree op een stuk aluminium folie en laat ze afkoelen. Snijd de slierten op de maat voor de kroketjes, wentel deze door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel. Zet ze in de koelkast, tot wanner u ze gaat frituren in de friteuse van 175 C. Bak ze goudbruin en knapperig. Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kroketten van aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven