Allergie informatie: Kruidige Mais
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 verse maiskolven, bladen verwijderd
- 1,5 eetlepels arachideolie
- 50 gram gesmolten boter
- 2 eetlepels gehakte knoflook
- 2 eetlepels gemengde provencaalse kruiden
- 1 theelepel zout
- snufje peper
- een half zakje parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Sellerie/notensalade
Met selleriesalade, bleekselderij en studentenhaver uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - alyk - Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Mexicaanse maïssalade met tonijn
Met mais, tonijn en paprika uit Mexico
5 porties - 5 minuten
Maaltijdsalades - beumi
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kruidige mais
- Allergieen informatie