Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Recepten met Achterham

Achterham recepten"Ham" verwijst naar de achterbil van het varken. Daar bevindt zich de beste kwaliteit voor de ham. Schouderham daarentegen komt van de schouder. Gekookte ham wordt gezouten en daarna gekookt. Rauwe ham wordt meestal ook gezouten en daarna gedroogd of gerookt. Er bestaan heuse kwaliteitshammen die een keurmerk dragen. In Vlaanderen noemen ...
Nog veel meer weten over Ham klik snel door!

Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met achterham toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.

Onze recepten met Achterham






Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven