Bladerdeeghapjes met rundersaucijsjes en gerookte zalm

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Plakjes bladerdeeg ontdooien.
  3. Voor de saucijzenbroodjes:
  4. Op elk plakje bladerdeeg 1/3 deel van een saucijs leggen.
  5. Bladerdeeg oprollen en in 3 stukken verdelen.
  6. Bestrijken met .
  7. Voor de ham-kaashapjes:
  8. Bladerdeeg in vieren snijden.
  9. Blokje kaas in stukje ham verpakken.
  10. Midden op stukje bladerdeeg leggen.
  11. Punten naar elkaar vouwen.
  12. Bestrijken met .
  13. Voor de zalm-boursinhapjes:
  14. Bladerdeeg in vieren snijden.
  15. Bolletje boursin in stukje rollen.
  16. Midden op stukje bladerdeeg leggen en als driehoekje naar elkaar vouwen.
  17. Bestrijken met .
  18. Oven voorverwarmen op 200 graden C.
  19. Bereidingswijze:
  20. In het midden van de voorverwarmde oven 15-20 minuten bakken.
  21. tot de hapjes mooi goudbruin zijn.
  22. Serveertips:
  23. Wil je de hapjes invriezen, bak ze dan niet te bruin.
  24. Nog bevroren in een voorverwarmde oven ± 10 minuten bakken op 200 graden C.
  25. Hoeveelheden zijn moeilijk te geven omdat het afhankelijk is van het aantal hapjes wat je wilt maken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter, jong kaas, boursin met kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas en boursin met kruiden
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boursin met kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter en jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
69 kcal
3%69 kcal
Vetten
6 g.
8%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bladerdeeghapjes met rundersaucijsjes en gerookte zalm