Magere pizza Calzone met achterham of tonijn
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van jolien93
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Meng de mix voor het pizzadeeg met 250 milliliter water, 2 eetlepels en een mespuntje tot er een soepel deeg ontstaat.
- Verdeel het deeg in vier stukken en rol elk stuk deeg uit tot een ronde lap van 20 cm.
- Snijd de in ringetjes en laat de uitlekken.
- Meng in een kom de of de achterhamreepjes, de tomatenblokjes, de , , de (in stukjes) en de .
- Breng het mengsel op smaak met peper, en 2 eetlepels Italiaanse .
- Schep de helft van het mengsel op 1 deeglap en schep de andere helft op een andere deeglap.
- Leg de andere twee helften over de gevulde helften en druk de randen goed aan.
- Bestrijk de bovenkant van de pizza's met 1 eetlepel .
- Bak de pizza's in het midden van de oven in 25 minuten gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pizza calzone430m
-
Recept
Pizza carnivoor415m
-
Recept
Pizza Auvergnat415m
-
Recept
Jennekes Pizza41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 166 kcal | 8% | 664 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |