Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Liang-Pan-Huang (komkommersalade) recept
Liang-Pan-Huang (komkommersalade) recept

Liang-Pan-Huang (komkommersalade)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de komkommer, snijd hem in de lengte in tweeŽn.
Schep met een theelepeltje de zaadjes eruit en snijd de 2 stukken in 1 cm dikke plakken.
Leg deze op een zeef, bestrooi ze met zout en dek ze af met een schoteltje met de holle kant naar boven.
Zet hierop wat zwaars (bijvoorbeeld een gevuld conservenblik) en laat de komkommer zo een half uur uitlekken.
Breng de azijn aan de kook, laat er de suiker in oplossen en voeg er, van het vuur af, de ketjap en olie aan toe.
Doe de uitgelekte komkommer in een schaal, overgiet deze met de saus en zet ze een uur in de koelkast.
Laat de komkommer voor het opdienen op een zeef uitlekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit liang-pan-huang (komkommersalade) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Liang-Pan-Huang (komkommersalade) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Sorry maar ik gebruik 2 eetlepels suiker. Zou het gelijk veranderen.
    Jaccor gaf dit recept op 2 augustus 2012 5 uit 5 sterren
  • "Breng de azijn aan de kook, laat er de suiker in oplossen" Welke suiker? En hoeveel? Je hebt de suiker niet bij de ingredienten staan.
    C4th gaf dit recept op 31 juli 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven