Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limoncello dip met chili garnalen recept
Limoncello dip met chili garnalen recept

Limoncello dip met chili garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het tempurabeslag met ijskoud water tot yoghurtdikte. Voeg peper en zout en een mespuntje kerrie toe. Haal de garnalen eerst door de bloem en daarna door het tempurabeslag. Frituur de garnalen op 180 graden C. tot het korstje knapperig is. Steek de garnalen aan prikkers. Garneer met de plakjes limoen en fish saltmix. Smeer de randjes van de glaasjes in met eiwit. Dip daarna in de suiker. Vul de glaasjes met limoncello, ijsblokjes en muntblad.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit limoncello dip met chili garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven