Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia Tiga (loempia met oesterzwam) recept
Loempia Tiga (loempia met oesterzwam) recept

Loempia Tiga (loempia met oesterzwam)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de noedels 4 minuten in kokend water staan en spoel ze met koud water af.
Snijd de noedels in stukken van 5 cm.
Roerbak in de olie knoflook, gember, lente-ui, oesterzwammen, taugé en wortel 1 minuut.
Roer de sesamolie, sojasaus, rijstwijn, peper, gehakte koriander en munt er door.
Haal de pan van het vuur en roer de noedels er door.
Leg de loempiavellen diagonaal voor u.
Maak van de maďzena met 1 eetlepel water een papje en smeer de randen van de vellen er mee in.
Schep de vulling in de hoek van een vel.
Rol de punt over de vulling heen en vouw de zijkanten naar binnen.
Rol de loempia op en plak het laatste puntje goed vast met het
maďzenapapje.
Verhit de olie en bak de loempia's lekker bruin en krokant.
Laat ze op keukenpapier uitlekken en warm serveren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit loempia tiga (loempia met oesterzwam) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven