Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia vullingen (bamboescheuten, ui en kool) recept
Loempia vullingen (bamboescheuten, ui en kool) recept

Loempia vullingen (bamboescheuten, ui en kool)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de kool schoon en snij deze in dunne reepjes.
Snij de tahoe in dobbelsteentjes.
Maak de bamboescheuten schoon en snij deze in lange repen.
Bak de varkenslappen goed aanhaal het vlees uit de pan.
Bak in het vet de uien en knoflook hierin fruiten.
Voeg de varkensfricandeau toe.
Verhit de olie in een wok en bak de tahoe.
Alle ingrediŽnten bij het vlees doen en op smaak brengen.
Als alles is afgekoeld in de velletjes verdelen tijdens het afkoelen. Het geheel in een zeef laten uitlekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit loempia vullingen (bamboescheuten, ui en kool) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven