Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempiaatjes met rijstvulling recept
Loempiaatjes met rijstvulling recept

Loempiaatjes met rijstvulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg steeds 2 vellen loempiadeeg op elkaar op een werkvlak. Pel en snipper de knoflookteentjes. Was, pel en snipper de lente-uitjes. Halveer de paprika en de groene peper. verwijder de zaadlijsten, was de paprika en de peper en snijd ze in niet al te grote blokjes. Verhit de zonnebloemolie in een wok, bak de knoflook, lente-ui en de groene peper en het vet glazig. Voeg de rijst toe en bak deze kort mee. Breng het op smaak met royaal zout, peper, suiker, cayennepeper, garnalenpasta en sesamolie. Laat de vullig een beetje afkoelen en verdeel dit gelijkmatig over het deeg. Sla het eiwit los en bestrijk hiermee de randen van het deeg en vouw dit tot een loempiaatje. Verhit de olijfolie in een wok en bak de loempiaatjes daarin goudbruin en haal ze daarna uit de wok. Serveer dit met enkele takjes kruiden en met dipsauzen naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit loempiaatjes met rijstvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven