Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreelsalade op warm stokbrood recept
Makreelsalade op warm stokbrood recept

Makreelsalade op warm stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de makreel geheel graat vrij. Gebruik zoveel mogelijk van de makreel. Doe alles in een grote kom en doe de mayonaise erbij en meng dit goed door elkaar. Is volgens jezelf het mengsel te droog, dan kan er wat olijfolie bij. Doe de peper en een snufje zout samen met de gesnipperde ui er door. Opnieuw alles mengen, eventueel nog wat zout toevoegen en het op smaak brengen. Het mengsel afgedekt met huishoudfolie afdekken en in de koelkast plaatsen 1 uur. Stokbrood roosteren onder een grill of broodrooster of afbak stokbrood bakken. Na het grillen of afbakken, stukjes stokbrood met koude makreelsalade bedekken en direct op dienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit makreelsalade op warm stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven