Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Martabak Shanghai (pannenkoekjes met groente en sambal) recept
Martabak Shanghai (pannenkoekjes met groente en sambal) recept

Martabak Shanghai (pannenkoekjes met groente en sambal)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef voor het beslag de bloem met bakpoeder en zout.
Klop hier de eieren door, samen met de santen.
Roer de selderie en de gesmolten boter door het beslag.
Bak de sjalotten, knoflook, aardappelblokjes, wortelblokjes en het gehakt.
Voeg de kruiden toe en bak alles gaar.
Snijd de lente-ui fijn en roer dit door het vleesmengsel.
Roer het beslag door het vlees/groentemengsel en bak hiervan kleine pannenkoekjes.
Bestrijken met sambal en warm opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit martabak shanghai (pannenkoekjes met groente en sambal) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven