Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselvoorafje op Spaanse wijze recept
Mosselvoorafje op Spaanse wijze recept

Mosselvoorafje op Spaanse wijze


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook de mosseltjes op traditionele wijze gaar. Haal een kant van de schaal af en leg deze op een vuurvast schaaltje. Leg hier het mosseltje in. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Doe er een klontje roomboter, wat zeezout, rijkelijk de gehakte knoflook en de peterselie grof gehakt op. Dan in de oven en afbakken tot de peterselie goud bruin en knapperig is. Dit kun je eventueel versnellen door de oven even op de grillstand te zetten maar dan moet je er wel bij blijven want het gaat erg snel dan. Ga uit van zo'n 7 a 8 mosseltjes per persoon want het is erg machtig eten. Geef er krakend vers stokbrood bij. Smakelijk eten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mosselvoorafje op spaanse wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven