Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi variatie recept
Nasi variatie recept

Nasi variatie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de zonnebloemolie in een wokpan , laat de olie warm worden en voeg dan de uien toe fruit de uitjes even voeg vervolgens de boontjes toe bak deze zo'n 3 minuten aan voeg dan de shi take toe bak even aan voor zo'n 2 minuten en doe vervolgens de knoflook erbij. Voeg dan de paksoi toe. Zorg dat de paksoi al een beetje is geslonken als je de gesneden puntpaprika erbj doet. Vervolgens het bakje hamblokjes erbij wat peper en zout en ketjap erop. Voeg dan de rijst toe en voeg nog wat ketjap naar smaak toe.

Serveersuggesties

In plaats van de hamblokjes kan je er ook kip in doen of garnalen. Lekker om een omeletje te bakken en deze in reepjes erbij te doen. Ook lekker met saté saus voor de liefhebber. Je kan het eventueel ook nog garneren met wat gebakken uitjes. In plaats van de rijst kan je dezelfde ingrediënten ook gebruiken voor in een bami!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nasi variatie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven