Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Olijven in pittige knoflookmarinade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de olijven heel goed uitlekken en doe ze in een jampot. Tussen de olijven de knoflooktenen en stukjes Spaanse peper verdelen.
Dek de olijven in de pot af met laurierblad (zorgt ervoor dat de olijven onder de olie blijven).
Giet eerst de lepel balsamico-azijn over de olijven en giet er dan zoveel olijfolie op dat de olijven (en laurierblad) onder de olie staan.
Laat minimaal een week intrekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit olijven in pittige knoflookmarinade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven