Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse roerbak spitskool recept
Oosterse roerbak spitskool recept

Oosterse roerbak spitskool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en de knoflook.
Was de prei en snijd deze in dunne ringen.
Doe wat wokolie in de wokpan en wok de ui en de knoflook glazig, voeg de prei toe en wok even mee, vervolgens de spitskool en roerbak het geheel, de spitskool moet knapperig blijven.
Voeg op het laatst de taugé en de seroendeng toe en breng het geheel op smaak met kerrie, zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse roerbak spitskool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven