Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Paksoi met sambal en hoing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het onderste stuk van de struik paksoi en snijd de struik in stukken van ca 3 cm. Verhit de olie in een wok en voeg het witte deel van de struik aan de pan toe. Roerbak de groente ongeveer 2 minuten. Meng de vissaus, citroensap, honing, sojasaus en de sambal en schenk dit al omscheppend in de pan. Voeg het grof gesneden blad van de paksoi toe en roerbak nog 1 minuut.

Serveersuggesties

Pas op voor de hoeveelheid van de sambal. Begin met weinig en proef en voeg dan eventueel wat extra toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paksoi met sambal en hoing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven