Paksoi met sambal en hoing
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd het onderste stuk van de struik en snijd de struik in stukken van ca 3 cm.
- Verhit de olie in een wok en voeg het witte deel van de struik aan de pan toe.
- Roerbak de groente ongeveer 2 minuten.
- Meng de , , , en de en schenk dit al omscheppend in de pan.
- Voeg het grof gesneden blad van de toe en roerbak nog 1 minuut.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi)450m
-
Recept
Roergebakken paksoi met kerrie415m
-
Recept
Sambal segala (zoete sambal oelek)435m
-
Recept
Sambal Babi-Peteh430m
-
Recept
Sajoer rawon met sambal taugé (Javaanse soep van vlees en groenten)445m
-
Recept
Sambal goreng telor (eieren in pikante saus)425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachideolie
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
- vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus en sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in vissaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 451 kcal | 22% | 902 kcal |
Vetten | 49 g. | 70% | 98 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |