Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangsit recept
Pangsit recept

Pangsit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de eetlepel olie en een koekepan en fruit hierin de fijngesneden prei, selderij, ui en de knoflook 3 min. op een hoog vuur. Haal de pan van het vuur en roer er de stukjes vlees en de garnalen door en voeg naar smaak zout en peper toe. Vermeng de bloem, ei en water in een kom en kneed alles goed door elkaar tot een soepele deeg. Rol het deeg dun uit op een met bloem bestoven werkblad. Snijd de deeglap in vierkantjes van 10 bij 10 cm. Verdeel het mengsel over de deeglapjes en zet de randen met wat eigeel goed op elkaar vast. Verhit de olie voor de frituur en bak hierin de pangsit mooi bruin en gaar. Laat de pansit op een schaal met keukenpapier uitlekken en warm serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pangsit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven