Pangsit gulung kuah (Pangsit met kool uit de bouillon)

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Voor de bouillon:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflook voor de vulling schoon en pers deze fijn.
    Maak het schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
    Klop het los.
    Meng het gehakt met de knoflook, , en en verkruimel het bouillonblokje hier in.
    Voeg het gehakt toe en schep het geheel goed om tot een homogene.
    Leg op elk won ton vel een lepel gehakt en vouw ze dicht.
    Verhit voldoende , frituur de pangsits goudbruin en laat ze uitlekken.

    Maak de schoon en snij deze in dunne reepjes en spoel ze af onder de kraan.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn
    Breng het met de bouillonblokjes en de knoflook aan de kook.
    Doe de er bij en laat de slinken.
    Verdeel de en pangsits over kommen en bestrooi het met bawang goreng en de fijn gehakte bosuitjes.
    Serveer meteen om de pangsits nog een beetje knapperig te houden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, kippenbouillonblokje, bouillon, kippenbouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje, bouillon, kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • eiwit, kippenbouillonblokje, bouillon, kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje, bouillon, kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje, bouillon, kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, kippenbouillonblokje, bouillon, kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2070 kcal
103%4140 kcal
Vetten
25 g.
36%50 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%2 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pangsit gulung kuah (Pangsit met kool uit de bouillon)