Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannenkoektaart recept
Pannenkoektaart recept

Pannenkoektaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in de wok en laat de spinazie in 5 minuten slinken. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep de ham en bosuitjes door de spinazie en warm het even goed door. Verwarm intussen de pannenkoeken 2,5 minuut in de magnetron. Verkruimel de geitenkaas, meng er de zure room door en bestrijk de pannenkoekene ermee. Verdeel de spinazie over 4 pannenkoeken en stapel ze op een platte schaal. Leg de laatste pannenkoek erop met daarop de geitenkaas. Verwarm de grill voor en grill de pannenkoektaart 3 minuten tot de kaas iets gaat kleuren.

Allergenen Informatie

Voor dit pannenkoektaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven