Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprikasalade uit de oven recept
Paprikasalade uit de oven recept

Paprikasalade uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven 190 a 200 graden C. De paprika's doormidden snijden en zaadjes en zaadlijsten verwijderen. Vet een ovenschaal, waar de paprika's goed in passen, licht in met wat boter en doe de paprika's hierin. Zorg dat ze niet omvallen. Meng in een kom de tomaatjes en champignons en knoflook en vul hiermee de paprika's. Strooi Italiaanse kruidenmix erover en besprenkel met de olie. Schuif de ovenschaal in de oven voor 30 a 40 minuten. Leg dan de olijvenplakjes bovenop en rasp de Parmezaanse kaas erover. Laat nog 5 a 10 minuten in de oven of tot de paprika's gaar zijn en de kaas gesmolten is.

Serveersuggesties

Lekker bij (varkens)vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paprikasalade uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven